Thursday, 12 December 2013

Tupperware Brands : Jom Jana Pendapatan "From Zero To Hero"Assalamualaikum WBT dan Salam 1 Tupperware
Anda Sudah sertai Tupperware Brands??
Masih buntu bagaimana mahu jana pendapatan dari Biz Online
Saya akan bongkarkan pada hari ini dengan bantuan Grafik.
JADI MARI SAMA-SAMA KITA BONGKARKAN.

(Kredit pic : Mukmin dari Kuantan my 1 star dir )


ILMU 1 : Tahu berapa harga keahlian dan pandai pilih siapa UPLINE anda, UPLINE yang baik akan membimbing anda ke arah kejayaan. Membina Empayar dan Legasi bersama.

ILMU 2 : Anda nak jana pendapatan, kena tahu apa syaratnya. Bukan lintang pukang tanpa ilmu, Nanti anda pulak yang menyalahkan UPLINE atau Tupperware sebab tak dibimbang. Dalam Kit bag ada buku panduan bagaimana nak start jana pendapatan, dalam gambar di atas Personal sales RM500 dan ada 2 orang Downlines harus anda dapat komisen pertama anda. 


ILMU 3 : Nak teruskan perjuangan menjana pendapatan, Bersedia Hadapi perjuangan DIQ. tempoh 2 bulan kena all out skit untuk berjaya. Kita bermula dari bawah baru merasa segala kesusahan. Bukan senang nak senang, Bukan susah nak susah. Anda yang memilih.

ILMU 4 : Pilihan semua di tangan anda, UPLINE anda kalu boleh nak anda juga seperti dia, di dalam TEAM POWER kami sentiasa akan membantu anda jika anda bersungguh-sungguh ingin berjaya. Yang penting Jiwa anda perlu kental untuk menghadapi PERSAINGAN biz online.

ILMU 5 : Jangan mudah putus asa dalam Biz online ini. (Nasihat untuk diri dulu). Cabaran di luar sana lagi besar. Kita GIGIH BERUSAHA pasti kita akan merasa IMBUHANNYA. Hanya orang yang gagal dan berfikiran negatif yang mahu hidup mereka di ambang kejatuhan dan mendekatkan diri mereka ke araha kemiskinan. MISKIN yang BAGUS adalah orang yang sentiasa berusaha untuk mengubah kehidupannya yang lebih relevan dan diredhai, insyaALLAH.

ILMU 6 : Kena RAJIN untuk BERJAYA, sebab apa yang berkata demikian, kerana sikap ini yang akan membimbing anda untuk berjaya. Selepas ini anda mungkin akan post barang kepada pelanggan anda, kena Hantar sendiri ke rumah pelanggan anda, Berhadapan pelanggan yang cerewet. "Pelanggan adalah Aset" kenapa saya kata demikian dengan meletakkan "ASET" sebab tanpa mereka tiadalah penjanaan ekonomi dalam Biz anda.


JADI APA TUNGGU LAGI???
BERSEDIA UNTUK BERUBAH ATAU DI TAKUK YANG LAMA
ANDA YANG TENTUKAN.
JOM BERSAMA-SAMA SAYA KITA MEMBINA EMPAYAR DAN LEGASI
SERTAI TEAM POWER

HUBUNGI SAYA : 014-5061998


No comments:

Post a Comment