Monday, 21 April 2014

Tupperware Brands : Info Tentang Kelebihan Join Tupperware

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.. Hari ni saya nak story panjang lebar bagi sesiapa yang masih blur tentang Tupperware Brands dan apa kelebihan untuk mereka yang nak melebarkan menjadi core business anda... 
Jom baca... Ramai yg masih tidak tahu apa kelebihan join ahli Tupperware ni. Masing-masing ada yg guna ID kawan2 utk membeli, ada yg beli online tetapi tidak join ahli. Hari ni, saya nak citer serba sedikit secara ringkas kelebihan join ahli.

Kelebihan join ahli ni terbahagi kpd 2 bahagian :


Untuk yg minat buat bisnes @ sedang mencari2 peluang untuk menambahkan side income, ada banyak perkara yg akan anda dapat dalam Tupperware. 
Antaranya :

☆ Extra income. Anda boleh jana income tambahan yg tinggi dalam Tupperware sehingga 6 angka sebulan. Sudah ramai yg berjaya & terbukti ianya benar.

☆ Free Trip Melancong ke Luar Negara setiap tahun. Bagi mereka yg sentiasa berusaha & cukup syarat yg telah diberi oleh pihak syarikat, anda boleh pergi melancong secara percuma ke luar negara setiap tahun + duit poket lagi dr Tupperware. Anda dilayan spt VVIP, duduk di hotel 5 bintang & dgn program lawatan yg telah diatur & semestinya menjadi satu pengalaman yg sangat indah yg tidak dapat dilupakan

☆ Car Program.
Anda juga boleh mendapat kereta secara percuma dr Tupperware + duit maintenance setiap bulan jika cukup syarat2 yg telah diberi oleh syarikat. Tahun lepas Tupperware telah menyediakan 3 jenis model kereta dari Honda iaitu City, Civic & CRV utk mereka yg layak.


☆ Bussines Training
Anda juga akan diberi latihan untuk mereka yg betul2 ingin berjaya. Dengan mengikuti bussines training yg telah diatur oleh syarikat, terbukti ramai yg telah berjaya & menjadi Jutawan Tupperware.


☆ Recognition Rally
Setiap kali anda rank up ke peringkat seterusnya, anda akan diraikan dengan meriah berbaloi dengan usaha anda. Anda akan dapat hadiah & juga sijil bila dah masuk ke peringkat Executive Level. Dalam Tupperware, anda akan dihargai.


☆ Barang Kemas
Dalam Tupperware, anda berpeluang utk memiliki barang kemas seperti gelang & juga rantai emas. Tahun ini ada Chairman Challenge utk sepanjang tahun 2014. Untuk mereka yg berjaya, akan dapat gelang & juga rantai emas yg sangat istimewa dr Tupperware.


☆ Stokis sendiri
Anda juga berpeluang untuk membuka stokis anda sendiri jika cukup syarat & melepasi challenge2 yg telah diberi oleh syarikat. Bila anda sudah mempunyai stokis, anda boleh mengembangkan lagi group anda supaya lebih besar & dapat membantu downline2 yg sedia ada supaya mereka juga berjaya seperti anda. Melalui stokis juga, anda dapat menjana satu lagi extra income yg besar dari jualan barang2 dari stokis anda.


☆ Presidential Director
Ini merupakan rank tertinggi dalam Tupperware Brands. Setakat ni seramai 13 org Presidential Director telah ada dalam Tupperware Malaysia. Pada peringkat ini, anda semestinya boleh berbangga dgn kejayaan & usaha gigih anda selama ini. Anda juga layak utk mendapat bonus dari Tupperware sebanyak 2 kali dlm tempoh setahun. Semestinya bonus bernilai 6 angka ke atas, memang sangat mengujakan. Selain itu anda juga berpeluang utk mengikuti Conference Tupperware Sedunia bersama dengan leader2 dari seluruh dunia.

Ok itu adalah kelebihan yg akan anda dapat bagi mereka yg ingin berjaya dengan Tupperware.

Ok bagi sesiapa nak Join Tupperware Brands..Jangan malu2 untuk call/sms/whatsapp saya ok : 014-5061998 

No comments:

Post a Comment